TVES Contact Informatie

Contact opzoeken met een bedrijf kan soms enorm lastig zijn daarom zijn wij graag open over onze zaken. Wij verwachten geen ongeplande afspraken op onze werkplaats. Dit omdat wij ons planning aan de werkdruk aanpassen. Mocht u toch graag langs willen komen bel of mail ons dan voor een snel antwoord.

Verder mag u voor iedere vraag gerust honderd mailtjes sturen, hier liefste één duidelijke mail maar honderd mag ook.

Hoe kom ik er achter wat TVES voor mij kan betekenen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dan adviseren wij u eerst deze pagina door te nemen. Mocht er niks voor u bij staan neem dan gerust contact met ons op dan kunnen wij het toevoegen als wij die dienst leveren.

Hoe kan ik een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken vanaf 09:00 tot 17:00. Ook kunt u altijd mailen, mailt u voor 22:00 dan reageren wij nog de zelfde dag. Zelf is weekenden reageren wij zo snel mogelijk, als het dan rustig is op de werkplaats dan is er een grote kans dat u het zelfde weekend geholpen bent.

Ik zou graag een huis bezoek willen?

Wilt u graag een afspraak voor een huisbezoek maken, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken vanaf 09:00 tot 17:00. Ook kunt u altijd mailen, mailt u voor 22:00 dan reageren wij nog de zelfde dag. Zelf is weekenden reageren wij zo snel mogelijk, als het dan rustig is op de werkplaats dan is er een grote kans dat u het zelfde weekend geholpen bent.

Recentie achterlaten

Heeft u suggesties, ideeën, was u tevreden of ontevreden over onze service, laat het alsjeblieft graag weten. Wilt u uw mening delen met de wereld dan zouden wij het waarderen als u uw mening in een recensie op google achterlaat. Dat zou ons enorm helpen met het uitbreiden van ons klanten bestand.

TVES Contact Gegevens

Telefoon: 0636070602

E-mail ons: tedvanes@tves.nl

Adres gegevens

Straat, Huisnummer: Noordveenkanaal NZ 72

Postcode, Woonplaats: 7831TT Nieuw-Weerdinge

Land: Nederland