‘Wat doet TVES’ het antwoord op die vraag kunt u hier vinden

Uit vinden wat een bedrijf voor u kan betekenen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, daarom geven wij u hier graag antwoord op de belangrijke vraag ‘Wat doet TVES’. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van wat TVES voor u kan betekenen. Dit houd echter niet in dat dit alles is wat wij doen, daarom moedigen wij u graag aan om te vragen of wij u kunnen helpen als dat niet duidelijk wordt door deze pagina te lezen.

Wat kan TVES voor u privé doen

Online office omgeving

Altijd veilig en overal beschikbaar met internet, dit is het basis idee achter onze online werkomgeving. Binnen deze omgeving valt te werken met excel, word en powerpoint. Ook kan je deze meteen downloaden als pfd. Daarom is de TVES online werkplek DE ideale plek om als een team samen te werken aan grotere projecten.

Computers

Computer hulp is ons grootste vak gebied. Het maakt niet uit wat uw probleem is, wij hebben er de oplossing voor. Ieder lid van ons team heeft een eigen specialiteit. Die misschien wel voor u van grote waarden kan zijn.

Wat doen wij nog meer

Behalve computer hulp geven wij ook hulp met de volgende onderwerpen. Telefoon, Internet, Websites of Servers opzetten. Dit zijn een aantal van onze vakgebieden. Onze ervaring is al voor een lange tijd in een constante groei. Waardoor wij een breed aanbod aan hulp kunnen bieden.

Telefoons

Heeft u een probleem met uw telefoon of wilt u een nieuwe telefoon aanschaffen? Dan zouden wij blij zijn om u te kunnen adviseren. Ook met reparatie’s aan uw telefoon kunnen wij u in sommige situatie helpen. Dus als u een telefoon heeft met een gebroken scherm of een slechte batterij. Wees dan niet bang om iets van u te laten horen.

Internet

Slecht internet? Herkent u dit? U bent niet de enige die last heeft van slechte wifi of internet thuis. De meeste hiervan leggen zich er snel bij neer. Het wordt te veel moeite of het word te duur. Maar niet langer… Vaak kan het goedkoop worden opgelost, omdat deze problemen vaak verschillende oorzaken kunnen hebben raden wij u aan om een afspraak te maken.

Wat doet TVES voor de zakelijk klanten

Websites

Zit u er aan te denken om een bedrijfje te beginnen of wilt u een blog starten? Wilt u een professionele website waar u op kan vertrouwen? Ook dan hebben wij de juiste kennis die u nodig heeft. Ons team bevat website ontwikkelaars die u hiermee kunnen helpen.

Servers opzetten

Heeft u een bedrijf en begint het werk echt binnen te lopen. En wilt u niet meer alle belangrijke zaken op één kwetsbare computer bewaren? Dan hebben wij de oplossing voor u. In deze gevallen kan één van onze servers u goed van dienst zijn. Waardoor alle belangrijke bestanden of informatie voortaan veilig worden bewaard. U bepaald zelf wat er met uw data gebeurd.

Overige

Dit zijn een aantal voorbeelden van diensten die wij leveren, heeft u een ander IT probleem of wilt u andere IT diensten van ons en hebben wij ze er niet bij staan. Vraag het dan gerust want vaak kunnen wij u dan alsnog helpen.