De eigenaar

De eigenaar van TvEs is Ted van Es. Hier wat informatie over de eigenaar:

Ik ben Ted, een student met al meerdere opleidingen achter de rug. Met onder andere een programmeer opleiding. Vandaar mijn kennis met web development. Ook ben ik een lange tijd actief bezig met ICT, sinds 2016 heb ik me erg zitten verdiepen in server’s.  Hierdoor heb ik de stap gemaakt om ook met bedrijf gerichte situaties genoeg kennis te hebben van ICT.

Geen opleiding voor server’s maar toch hulp bieden?

Zelf ben ik er van overtuigd dat je makkelijker en meer dingen kan leren als het vanuit een passie komt. Wat zegt meer over je passie als je dag en nacht hebt zitten leren om servers beter te gaan leren kennen. Zo zijn er meer bekendere namen in het ICT vak gebied die alles zelf hebben geleerd.

Waarom ben ik een bedrijf begonnen?

Tijdens het laatste jaar van mijn programmeer opleiding ben ik stage gaan lopen bij een bedrijfje wat ook support gaf in de ICT wereld. En zo ben ik aan een voorbeeld gekomen, waar ik ook naar toe ben gaan werken. Ik zag wel een aantal dingen die ik beter wil gaan doen. En daar sta ik voor, ik wil de beste service geven die ik kan bieden.