Elektromonteur Emmen – Met het toenemend tekort aan goed op geleide Elektromonteurs kunnen wij met trots vertellen, dat dit ook een van de vakgebieden is waarin wij service bieden als TVES. Dit doen wij dan ook vol trots met de TVES Techniek Emmen. Buiten het feit dat wij gecertificeerd electra personeel onder ons dak hebben beschikken wij ook over connecties met andere top vakmensen. Hierdoor kunnen wij vrij gemakkelijk uitdagende klussen aannemen. Dus twijfel vooral niet en neem contact op om er achter te kunnen komen welke opties wij u kunnen bieden.

Een extra groep er bij is voor ons geen groot karwei

Als u een nieuwe keuken laat zetten met een elektrisch kook toestel dan kan het bijna niet anders dan dat u te horen heeft gekregen dat er een perplex aansluiting bij moet komen. Dit komt omdat zelfs een efficiënte inductie kookplaat al veel meer stroom gebruikt dan wat de meeste andere keukenapparaten gebruiken. Maar ook als het niet om een kook groep gaat kunnen wij u zonder problemen helpen. Zo hebben wij al vaker krachtstroom stopcontacten geplaatst vanuit een nog niet bestaande groep die volledig door ons is aangelegd.

Een compleet nieuwe meterkast

Soms is er geen plek voor een nieuwe groep of is de meterkast gewoon gedateerd. Dan moet het vaak groot worden aangepakt door een echte Elektromonteur. Dat kan bij ons voor een eerlijk bedrag, zonder in te leveren op de kwaliteit. Zo krijgt u een volledig nieuwe meterkast die zowel veilig als netjes is. Of dit nou een kleine meterkast is of een hele grote dat maakt ons zelf niet veel uit. Aangezien wij dit voor particulieren en MKB zonder moeite kunnen realiseren. De werkzaamheden kunnen wij binnen een dag afgerond hebben. Hierdoor heeft u snelle service en hoeft u niet bang te zijn dat al het eten in de diepvries of koelkast slecht wordt. Qua prijs heeft de klanten het meeste te bepalen dit hangt namelijk vooral af van welk merk de klant het liefste kies. Wat Hager is bijvoorbeeld duurder dan Eaton maar beide keuzes staan gerand voor een veilige en betrouwbare werking.

Storing dienst

Niemand hoopt dit ooit mee te maken en toch gebeurt het geregeld dat het een mis gaat. Je bent net een nieuwe foto aan de muur op aan het hangen en poef al het licht gaat uit. Als dit gebeurd is het vaak slecht nieuws want je kunt maar zo een Electra buis in de muur hebben geraakt. Vaak wordt dit geassisteerd met toren hogen reparatiekosten. Gelukkig blijven wij ook voor deze pechvogels eerlijk en betrouwbaar in onze prijzen. Mist dat alle punten goed toegankelijk zijn hebben wij ook dit probleem binnen één volledige werkdag netjes opgelost. Alsof er niks is gebeurd. Maar ook als er steeds een zekering of aardlek afgaat kunnen wij het probleem vaak binnen een dag vinden.

Één of meerdere stopcontacten er bij is geen probleem

Vroeger was het hebben van 3 stopcontacten in een kamer meer dan genoeg. Tegenwoordig is genoeg niet meer genoeg en moet het altijd meer. Hiervoor denken veel mensen een fortuin kwijt te zijn. Maar hier komt TVES weer de held uithangen. Afhankelijk van de soort muur kunnen wij ook dit binnen 2 werkdagen zonder problemen klaren. Van het frezen tot het op nieuw aan stukken van de frees gleuven. Als wij dan klaar zijn met de klus lijkt het alsof we niks hebben gedaan. Want dat stopcontact zat er altijd al toch?

Overige

Vast en zeker zal hier niet precies uw probleem staan, dat is natuurlijk helemaal niet erg. Maar dat kunt u natuurlijk altijd vragen door middel van onze contact gegevens. Dan helpt de TVES Elektromonteur Emmen u misschien wel verder met uw klus of verbouwing.

Waarom TVES boven andere Elektromonteurs van Emmen

Wat vinden onze niet altijd kwalitatief de beste Elektromonteur Emmen, Maar waar wij in uitblinken is onze transparantie. Herken je dit dan krijg je een doodleuke offerte met een geschat bedrag en dan aan het einde van de rit staat er “klein materiaal 250,-” dit vinden wij dus absoluut niet kunnen. Wat wij namelijk belangrijk vinden is dat je het vertrouwen van de klant verdiend en nog belangrijker ook kunt houden.