We laten ook graag zien wat we al hebben gedaan, daarom hebben wij hier een overzicht van de project geschiedenis van TVES.

Geschiedenis

Gaming PC
De onderdelen voor een High end gaming pc.

2019-05: Een high end gaming computer

Een high end gaming computer gebouwd te waarden van 1800,- euro. Dit was op verzoek nadat wij een klant kregen waarvan de huidige laptop kapot was gegaan. Hierna kwam de keuze of het een nieuwe laptop of een nieuwe computer werd. Hierover kun je meer lezen in ons blog.

Synology DS920+ | Patch panel | Unifi G4 | Unifi Switch | Unifi AP Lite | Synology surveillance license
Een aantal onderdelen voor een camera systeem

2020-02: Een camera beveiligingssysteem

Een camera beveiligingssysteem met meerdere camera’s. Na dat er bij een van onze klanten een dreigbrief binnen is gekomen wilde ze zo snelmogelijk een goed werkend camera systeem wat minimaal een week kan opnemen op alle vier de camera’s. Hierover kun je meer lezen in ons blog.

2020-09: Een MacBook met ernstige waterschade

Een MacBook met ernstige waterschade, ongelukjes gebeuren daarover kan een van onze klanten je alles vertellen nadat er per ongelijk een fles water in de tas open ging en de MacBook Pro liet verdrinken. Hier hebben we dan ook alle gegevens vanaf kunnen halen. En konden we hem voor 400,- euro weer repareren met namaak spullen. Terwijl we hem ook voor 758,90 euro konden maken met originele spullen. Met een nieuw scherm en 4 nieuwe USB-C aansluitingen.

2021-03: Een nintendo switch met een kapotte USB-C aansluiting

Een nintendo switch waarvan de USB-C aansluiting door een kind met een tandenstoker is gesloopt. Deze nintendo waar nadat de aansluiting was gesloopt direct naar een reparatie winkel gebracht. Hier was hij gemaakt althans dat dachten ze tot dat de aansluiting na drie dagen weer niks meer wilde doen. Hierna werd hij naar ons toe gebracht om te kijken of wij er nog iets mee kunnen doen. Helaas was dit voor ons ook lastig en hebben we aanbevolen om dit bij een soldeer specialist te laten doen. Omdat de pinnen zo klein waren dat wij bang waren meer fout dan goed te doen. (Wil je het toch proberen hier is een hulp pagina: https://www.overclockers.com/how-to-solder-tiny-things/

2021-07: Iphone scherm en batterij reparaties.

Iphone scherm en batterij reparaties. Soms heb je mensen die hun oude telefoon maar niet weg willen doen. Maar toch lijkt dit soms onvermijdelijk als het scherm gebroken is en de batterij zo slecht dat de telefoon niet zonder lader kan. Maar hier was de oplossing er was een iPhone 6s waarvan de batterij moest worden vervangen. En een iPhone 5 waarvan het scherm gebroken was en de batterij heel slecht. Alle drie de problemen hebben wij met een materiaalkosten van 50,- euro kunnen repareren. De klant en de natuur waren zo weer een beetje gered.

2021-08 Stopcontact er bij? Dat maakte deze klant weer blij!

Zoals aangegeven op onze voorpagina hebben wij ook ervaring in de Electra. Ookal zijn onze meeste Electra opdrachten in de huis installaties. Hebben wij ook kennis over grotere installaties zoals die van bedrijfspanden met en zonder kracht stroom. Maar om terug te komen op de huis installatie, deze klant is zijn hele huis aan het verbouwen. Hij wilde onder andere in de bijkeuken een aantal stopcontacten er bij en vroeg of wij dit kunnen regelen. Nu kwamen we met twee methode, namelijk in frezen of met installatie buizen. In dit geval was in frezen niet een mooie optie omdat de muur zelf nog een steen structuur heeft wat je niet makkelijk mooi kan afwerken na het frezen. Met dit ingedachten kwamen we bij de tweede optie. Alleen dan wel moderne en kindvriendelijk en dit is wat we dan ook hebben geregeld.

2021-10 Een nieuwe keuken maakt koken leuker

Voor deze beste klant hebben wij de Electra uit handen genomen die moest veranderen voor de komst van de nieuwe keuken. Vaak komt er meer bij kijken dan dat de meeste mensen denken. Wist je dat volgends de wet, de oven en de kookplaat allebei op een losse groep moeten? Lees dit en nog veel meer in het volgende artikel: Opdracht: Electra vernieuwen voor de keuken

Slot

Dit was voor nu het einde van de TVES project geschiedenis. Wij zullen proberen om hier geregeld nieuwe dingen aan toe te voegen, het kan ook zijn dat er nieuwe items in het forum komen te staan. Deze zullen dan waarschijnlijk niet op deze pagina te staan.