We zien het elke dag grote ict service bedrijven die tot op de punt leveren wat ze zeggen en geen korrel meer en toch betaald u ruim extra over het materiaal dat u krijgt. Dat is niet hoe het zou horen te gaan, wij willen daarom niet veel verdienen op de producten. Want dat vinden wij niet bijzonder je kijkt op internet en je wint het zelfde alleen dan goedkoper. Maar waar u wel voor betaald bij ons is de ervaring die wij als vakmensen hebben. U betaald voor onze kennis, zorg en aandacht voor het vak wat wij met liefde uitoefenen. Hierdoor leveren wij niets anders dan persoonlijke kwaliteit volledig op uw wens aangepast.

Zo heeft u een product waar u jaren lang van kunt genieten, en mocht er dan toch iets mis gaan zoals een kopkoffie over het apparatuur. Of andere problemen dan helpen wij u heel graag weer op de been. Want wij hebben niet alleen hart voor de zaak maar nog meer hart voor de klant.

Computers en laptop kopen

Wij zijn begonnen in de computer, hiermee bedoelen we dat wij computer opmaat maken voor klanten. Wij gaan niet standaard voor Dell, HP of ASUS omdat dit vaak duurder is dan als je zelf een computer op maat maakt. Want wat moet een kantoor pc met gaming onderdelen. Of wat moet je met videobewerker met een kleine SSD. Niemand die goed wilt gamen houd van een trage HDD. Dit zijn een paar voorbeelden waarin een algemene computer duurder en minder praktisch is dan een opmaat gemaakte computer.

DELL XPS 13

Maar niet alleen voor de bouw van computers zijn wij handig. Wij geven ook gratis advies over welke laptop het beste bij u past. Of dat het nu echt nodig is om een nieuwe to kopen of dat wij uw huidige laptop weer een nieuw leven kunnen geven met een goedkopere upgrade.

Computer en laptop beveiliging en back-up

In deze tijd is niks meer zo spannend als de stille oorlog, dit is geen oorlog meer met kogels of andere wapens… Nee dit is de oorlog om kennis wie het meeste weet over iemand anders is de baas. Dit heeft al verschillende bedrijven en mensen enorm veel geld gekost. Denk maar eens terug aan de kennis wie een virus had en hierdoor al zijn bestanden kwijt was. Of dat grote bedrijf wat weer honderden klant gegevens had gelekt, dit zijn allemaal dingen die ons allemaal kan raken. Wees dus geen modern oorlog slachtoffer bereid u er goed op voor met onze back-up en beveiliging services.

Synology DS920+

Remote ICT service

Herkent u dit: Je zit lekker op het internet een beetje nieuws te lezen en dan krijg je te zien dat je een plugin moet hebben om verder te gaan. Uit goede moet klikt u op volgende en voor je het weet zie je geen google meer als je internet opent maar Yahoo of Bing. Zonder dat u het eigenlijk heeft door gehad zijn er dingen op u computer veranderd. Dit kunnen wij vaak al op afstand voor u oplossen en als het maar 10 minuten duurt dan hoeft u natuurlijk geen heel uur te betalen.

Oog op veiligheid

Veiligheid komt in verschillende soorten en maten, maar tegenwoordig is de meest voorkomende vorm van veiligheid camerabewaking. Dit kan al beginnen met een simpele video deurbel tot aan camera’s bij iedere raam of deur. Met dit als een van de populairdere manieren om een beter gevoel van veiligheid te geven, kunnen wij dit niet achterwegen laten. Wij hebben al bij verschillende klanten een camera systeem geplaatst, van groot tot klein. Sommige wilde gewoon een goede camera bij de voordeur. Terwijl andere meerdere hoeken van het huis 24/7 in beeld wilde hebben. Wat uw wens ook is wij kunnen het voor u regelen.

Bijna alleen maar A merken

Hier bij TVES geloven wij in het motto: Liever een goede koop dan goedkoop. Wat we hier voornamelijk mee bedoelen is dat wij met elk van onze ICT service liever kwaliteit leveren dan verkeerde bezuinigingen. Een paar voorbeelden van onze favoriete merken zijn dan ook Synology, Ubiquiti, Seagate, VMware, Corsair en nog meer. Doordat wij alleen maar de betere merken kiezen kunnen wij ook echt achter onze producten staan. Met dit in gedachten gaan wij aan het einde van de dag naar huis met een trots gevoel over onze diensten. Nog niet overtuigd lees dan een paar reviews over ons.